vlag
Portretten

Centraal Comite 'Oranjedag' Dordrecht

Koningsdag
Dodenherdenking
Bevrijdingsdag

Sterrenburg

Remmerstein

09.00 uur – Versierde buggy- en fietsoptocht o.b.v. een muziekkorps

Versierde fietsoptocht o.b.v. muziekkorps. Ook versierde kinderwagens, skelters, stepjes e.d. mogen meedoen aan de optocht waarvoor vooraf inschrijven niet nodig is. De winnaar met de mooiste/meest orginele versiering wint een prijs, de prijsuitreiking vindt direct na aankomst op het Remmersteinplein plaats.

Route optocht:

Start bij basisschool Het Kristal aan de Heimerstein, Hellenburg oversteken naar de Nijenstein, rechtsaf de Beekenstein in. De weg volgen, rechtsaf naar de Almstein en richting de Weerdestein, rechtsaf de Weerdestein vervolgen richting Wittenstein. Rechtsaf richting Assumburg, Assumburg oversteken naar de Heimerstein, linksaf naar het eindpunt; het Remmersteinplein.

10.00 uur – 13.00 uur - Rommelmarkt

Rommelmarkt op het Remmersteinplein. Drie partykramen voor de verkoop van koffie, thee en fris (Ranjakoe), koeken, chips, tosti’s en poffertjes (opwarmen in rechaud, niet met gasfles).

Een DJ (DJ Guus, zoals voorgaande jaren), draait de gehele dag muziek met de daarbij benodigde apparatuur.

14.00 uur – 16.00 uur – Spelletjescircuit

Diverse spelletjes worden gehuurd en neergezet op het Remmersteinplein, waaronder blikwerpen, spiraal, trekbiljart en een ballenbak voor de allerkleinsten. Per spel zal er toezicht zijn geregeld van een volwassene.

Tevens zal er een springkussen gehuurd worden en worden geplaatst op het grasveld achter Remmerstein nr. 92. Ten alle tijden zal er een begeleider bij het springkussen toezicht houden.

16.00 uur – 17.30 uur –- Prijsuitreiking & playbackshow

Prijsuitreiking d.m.v. ingeleverde spelkaartjes. Ook zal er een kleine playbackshow gehouden worden.

Contactpersoon

Manuela Hummeling
Assumburg 18
3328 BE Dordrecht
Koningsdag.remmersteinplein@gmail.com

06 – 11604672